23 oktober 2023
Informatie

Verhoog je productiviteit met GreenMaster voorraadmodule

Als bloemen- en plantenkweker in Nederland weet je dat efficiëntie, traceerbaarheid en productiviteit essentieel zijn om succesvol te zijn in deze competitieve branche. Gelukkig is er een innovatieve oplossing die je kan helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen – GreenMaster voorraadmodule.

De voorraadmodule : houd grip op je voorraad

Een van de belangrijkste aspecten van een kwekerij is het beheren van de voorraad. Met behulp van GreenMaster kun je dit proces eenvoudig stroomlijnen. Hier zijn enkele handige functies van de voorraadmodule:

Orderpick via de app: bespaar tijd en moeite

Met de GreenMaster-app kun je orders direct vanaf je smartphone of tablet picken. Dit betekent dat je niet langer heen en weer hoeft te lopen tussen je magazijn en kantoor. Je kunt eenvoudig je orders bekijken en voltooien, waardoor je kostbare tijd bespaart. Door voorraad partijen inzichtelijk te hebben kun je ook orderpicken in combinatie met je locatie in je voorraad cel (WMS).

GM_voorraadmodule

Handmatig toewijzen: volledige controle over je voorraad

Soms wil je misschien specifieke batches van je voorraad aan bepaalde bestellingen toewijzen. In de voorraadmodule heb je de mogelijkheid om ‘handmatig toewijzen’ te gebruiken. Hierdoor behoud je volledige controle over je voorraad en kun je ervoor zorgen dat elke klantorder precies krijgt wat hij nodig heeft.

Automatisch FIFO toewijzen

GreenMaster heeft ook een automatische FIFO-toewijzingsfunctie. Dit betekent dat je voorraad op basis van first-in, first-out (FIFO) wordt toegewezen aan bestellingen. Dit helpt ervoor te zorgen dat je oudere voorraad eerst wordt verkocht en voorkomt verspilling.

Orders matchen met bepaalde voorraadpartijen

Dankzij onze software kun je orders matchen met specifieke partijen van je voorraad. Hierdoor kun je je logistiek nog verder optimaliseren en efficiënter werken. Door deze functie te gebruiken, weet je altijd welke partijen bij welke orders horen. Hierdoor kun je tijd besparen en fouten minimaliseren.

Waterdicht FIFO uitleveren: voorkom verwarring

Met de module heb je de mogelijkheid om waterdicht FIFO uit te leveren. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat je oudere voorraad correct wordt geleverd aan klanten. Dit voorkomt verwarring en zorgt voor tevreden klanten.

Inzicht in ouderdom van je voorraad: betere beslissingen nemen

Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de ouderdom van je voorraad. Dit geeft je waardevolle informatie waarmee je betere beslissingen kunt nemen over inkoop, productie en het beheer van je voorraad.

Conclusie

Kortom, GreenMaster is dé oplossing voor bloemen- en plantenkwekers in Nederland die hun productiviteit willen verhogen. Met de voorraadmodule heb je volledige controle over je voorraad, bespaar je kostbare tijd en optimaliseer je je logistiek.

Veelgestelde vragen

*Kan ik GreenMaster integreren met mijn bestaande systemen?
Ja, GreenMaster kan geïntegreerd worden met andere software en systemen die je momenteel gebruikt.

*Is GreenMaster geschikt voor kleine en grote bloemen- en plantenkwekerijen?
Absoluut! GreenMaster is ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als grote bloemenkwekerijen te voldoen.

*Is GreenMaster veilig en betrouwbaar?
Ja, GreenMaster neemt de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw data zeer serieus. Al je gegevens zijn veilig opgeslagen en worden beschermd tegen onbevoegde toegang. GreenMaster host alles bij Nederlandse partijen. Data wordt niet in het buitenland opgeslagen.

Mohamed Zarraa

Wil je meer informatie over onze voorraadmodule? Of heb je andere vragen?

Neem contact op met onze collega Mohamed Zarraa via support@9knots.nl of bel ons 085 – 2100195.

Hij helpt je graag verder groeien.

De reacties zijn uitgeschakeld.