Dagaanbod beheren

Binnen één overzicht vind je de voorraden, actuele klokprijzen en je aanbod. Vanuit dit overzicht kun je alle verkoopkanalen aansturen. Met het invullen van de basisprijzen worden automatisch alle klantgroepen berekend. Je aanbod wordt realtime gekoppeld met alle verkoopkanalen vanuit GreenMaster. Ook nieuwe producten worden automatisch toegevoegd aan de VMP, VMP 4All, de geïntegreerde webshop, Floriday, FloraMondo en FloraXchange. Hierdoor is het niet mogelijk om meer te verkopen dan dat je op voorraad hebt. In ons dagaanbod hebben wij een eenvoudige kopieerfunctie. Hiermee is het mogelijk je dagaanbod van de dag ervoor snel en gemakkelijk opnieuw te importeren.

Voorraad overzicht

Binnen GreenMaster is er één duidelijk overzicht met inzicht in de actuele voorraden op locaties. Door middel van tablets of een API koppeling vanuit sorteermachines, kunnen voorraden ingevoerd worden. Hierdoor kun je veel specifieker te werk gaan.

Weekaanbod beheren

De weeklijsten staan in directe verbinding met Floriday/FloraXchange. Met diverse prijsfuncties is het heel eenvoudig om je aanbod snel beschikbaar te stellen. Net als bij je dagaanbod kan ook het weekaanbod van de voorgaande week eenvoudige geïmporteerd worden. Perfect voor de verkoop van planten.