Eén overzicht voor al jouw verkoopkanalen

Met GreenMaster heb je in één overzicht toegang tot al jouw informatie over voorraden, actuele klokprijzen en aanbod. Vanuit dit overzicht heb je volledige controle over al jouw verkoopkanalen. Door het invullen van de basisprijzen worden automatisch alle klantgroepen berekend. Het aanbod wordt realtime gekoppeld met alle verkoopkanalen, zoals VMP, HortiNL, Floriday, FloraMondo en FloraXchange. Nieuwe producten worden automatisch toegevoegd. Het realtime aanbod zorgt ervoor dat je nooit meer verkoopt dan wat je daadwerkelijk op voorraad hebt.

Kopieer eenvoudig je dagaanbod

In ons dagaanbod bieden we een handige kopieerfunctie aan. Hiermee kun je snel en gemakkelijk het aanbod van de vorige dag opnieuw importeren. Zo bespaar je kostbare tijd en hoef je niet steeds alles opnieuw in te voeren.

Actuele voorraden in één oogopslag

Met onze voorraadbeheer software, heb je altijd een duidelijk overzicht van de actuele voorraden op verschillende locaties. Dit overzicht is eenvoudig in te zien via tablets of door middel van een API-koppeling met sorteermachines. Hierdoor kun je nauwkeuriger te werk gaan en beter inspelen op de vraag van jouw klanten.

Snel en eenvoudig aanbod beschikbaar stellen

Met behulp van diverse prijsfuncties kun je met GreenMaster snel en gemakkelijk jouw aanbod beschikbaar stellen op Floriday en FloraXchange. Net als bij het dagaanbod kun je ook het weekaanbod van de voorgaande week eenvoudig importeren. Dit is vooral ideaal voor de verkoop van planten, waarbij het assortiment per week kan verschillen.

Met GreenMaster heb je alle tools in handen om jouw aanbod efficiënt te beheren en optimaal te verkopen via alle verkoopkanalen. Doe mee en ervaar zelf het gemak en de kracht van ons platform!