Verschillende verkoopkanalen

Bied je aanbod aan via verschillende verkoopkanalen zoals; Floriday, Florecom, VMP-koppeling, Online Flower Auction (OFA), de Klok, Plantion Digitale Marktplaats (PDM) en verkoop via jou eigen geïntegreerde webshop in huisstijl.

Ontbreekt er voor jou nog een belangrijk verkoopkanaal? Neem dan contact op met onze support. We staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden.

Lees hier meer over de onze geïntegreerde webshop

Verkooporders

Via de verkoopkanalen komen automatisch alle verkooporders realtime bij ons binnen. Ook bezit GreenMaster verschillende modules om eenvoudig handmatige orders in te voeren op basis van aanbod. Klantspecifieke prijsafspraken worden automatisch gevuld. Is het wenselijk om de automatische EKT’s (Elektronische Klok Transactie) naar de klanten te versturen? Dat kan! Ook kun je lange termijn afspraken vastleggen met behulp van de functionaliteit termijnorders.

Logistiek & afrekenen

Er is elke dag een duidelijk overzicht beschikbaar voor een goede en juiste logistieke afhandeling. Denk aan pluklijsten, pakbonnen en afleverbonnen. De afrekening kan via verschillende partijen worden voldaan zoals; Plantion, Ai2,  Royal FloraHolland EAB  (Elektronische Aanvoer Brief)/ Floriday of direct op factuur. GreenMaster zorgt ervoor dat de EAB/EKT met de benodigde informatie op de goede plek terecht komt.

Klokbrieven maken

Op basis van je eigen aanbod, kun je klokbrieven aanmaken voor Grote- en Kleine Partijen (GP en KP). Kies je datum, locatie, veiling, transporteur, fustverrekening en ladingdrager en maak de brief aan. Een actuele partijfoto koppelen is ook mogelijk.