Bied je aanbod aan via verschillende verkoopkanalen

Verbreed je afzetmarkt door je producten aan te bieden via diverse verkoopkanalen. GreenMaster biedt de mogelijkheid om je aanbod te plaatsen op bekende platforms zoals Floriday, Florecom en VMP-koppeling. Ook kan je gebruik maken van gerenommeerde veilingen zoals de Online Flower Auction (OFA), de Klok en Plantion Digitale Marktplaats (PDM). Daarnaast is het mogelijk om je producten te verkopen via je eigen webshop in huisstijl die naadloos geïntegreerd is met ons systeem.

Lees hier meer over de onze geïntegreerde webshop

Verkooporders

Via de verschillende verkoopkanalen worden alle verkooporders automatisch en in real-time naar ons verzonden. Daarnaast beschikt GreenMaster over verschillende modules om handmatige orders eenvoudig in te voeren op basis van het beschikbare aanbod. Klantspecifieke prijsafspraken worden automatisch toegepast. Indien gewenst kunnen de automatische Elektronische Klok Transacties (EKT’s) naar klanten verstuurd worden. Tevens biedt ons systeem de mogelijkheid om lange termijn afspraken vast te leggen door middel van termijnorders.

Logistiek & afrekenen

Voor een efficiënte en correcte logistieke afhandeling is er dagelijks een duidelijk overzicht beschikbaar. Denk hierbij aan pluklijsten, pakbonnen en afleverbonnen. De afrekening kan plaatsvinden via verschillende partijen, zoals Plantion, Ai2, Royal FloraHolland EAB (Elektronische Aanvoer Brief)/Floriday of direct op factuur. GreenMaster zorgt ervoor dat de benodigde informatie voor de EAB/EKT op de juiste plaats terechtkomt, zodat een vlotte verwerking gegarandeerd is.

Klokbrieven maken

Met behulp van ons systeem is het mogelijk om zelf klokbrieven aan te maken voor Grote- en Kleine Partijen (GP en KP), gebaseerd op je eigen aanbod. Je kunt de datum, locatie, veiling, transporteur, fustverrekening en ladingdrager kiezen en vervolgens de brief genereren. Daarnaast is het ook mogelijk om een actuele foto van de partij aan de klokbrieven te koppelen.