Verschillende verkoopkanalen

Bied je aanbod aan via verschillende verkoopkanalen. Binnen GreenMaster is het mogelijk je aanbod aan te bieden via; Floriday, Florecom, VMP-koppeling, Online Flower Auction (OFA), de Klok, Plantion Digitale Marktplaats (PDM) en kun je verkopen via jouw eigen geïntegreerde webshop.

Ontbreekt er voor jou nog een belangrijk verkoopkanaal? Neem dan contact op met onze support.

Lees hier meer over de onze geïntegreerde webshop

Verkooporders

Via de verkoopkanalen komen automatisch alle verkooporders realtime bij ons binnen. Ook bezit GreenMaster verschillende modules om zeer eenvoudig handmatige orders in te voeren op basis van aanbod. Klantspecifieke prijsafspraken worden automatisch gevuld. Is het wenselijk om de automatisch EKT’s (Elektronische Klok Transactie) naar de klanten te versturen? Dat kan! Ook kun je lange termijn afspraken vastleggen met behulp van de functionaliteit termijnorders.

Logistiek & afrekenen

Er is per dag een duidelijk overzicht voor een goede en juiste logistieke afhandeling beschikbaar. Denk aan pluklijsten, pakbonnen en afleverbonnen. De afrekening kan via verschillende partijen worden voldaan zoals; Plantion, AI2,  Royal FloraHolland EAB  (Elektronische Aanvoer Brief)/ Floriday of direct op factuur. GreenMaster zorgt ervoor dat de EAB/EKT met de benodigde informatie op de goede plek terecht komt.

Klokbrieven maken

Op basis van je eigen aanbod kun je klokbrieven aanmaken voor Grote- en Kleine Partijen (GP en KP). Kies je datum, locatie, veiling, transporteur, fustverrekening en ladingdrager en maak de brief aan. Ook is het mogelijk om eenvoudig een actuele partijfoto te koppelen.