Gebruik jij de GreenMaster app al?

We hebben de app voor je uitgebreid! Ga nog efficiënter te werk met onze app. Ontvang notificaties, voer orderregels in en check het uitleverscherm al ’s ochtends vroeg. De app is voor iedereen beschikbaar en gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Scrol verder omlaag om te downloaden!

De app werkt met gebruikersrechten. Dit betekend dat alle functionaliteiten beschikbaar in de app overeenkomen met de functionaliteiten in de backoffice.

Wat kun je met de app?

Mijn gegevens / Notificaties
De GreenMaster app ondersteund push notificaties! Het is hier mogelijk om notificaties in te stellen voor orders (nieuw of geannuleerd) of afgenomen aanbodsbeschikbaarheid. Stel je gewenste notificaties en tijdsblokken, waarin je deze wilt ontvangen, in onder Mijn Gegevens.

Orderinvoer
Dit is de eenvoudige versie van de orderinvoer die nu in GreenMaster zit. Veel standaardwaarden worden ingevuld na het selecteren van de relatie. Als alles compleet is, ga naar het volgende scherm en kies het product. Vul aan met aantal, prijs of notitie en maak de order definitief.

Orderregels vandaag
Bekijk s’ morgens voor vertrek hoeveel orderregels er op jou staan te wachten vandaag! Het orderregel overzicht toont alle uit te leveren orderregels. De orderregels komen in dezelfde groepering als het uitleverscherm naar voren. Klik op een groepering voor meer inzicht.

Uitleveren
De uitlevermodule is beschikbaar op aanvraag. Hierbij wordt er gewerkt met een pakbon met een QR code erop geprint. Na het scannen van de QR code, kunnen de orderregels uitgeleverd worden middels de app. Indien er gebruik gemaakt wordt van de module, zie je welke fusten gepicked moeten worden alvorens de orderregels uit te leveren. Neem contact op voor meer informatie over deze functionaliteiten!

Voor de transport module:
De transportmodule is een aanvullende module in GreenMaster, hiermee is het mogelijk om voorraadpartijen te verplaatsen tussen locaties.

Binnenmelden & Transport
Scan bij binnenmelden de code van de transport opdracht. De transportopdracht verschijnt in beeld. Deze kan worden nagelopen en op aantal worden binnen gemeld. Het transportoverzicht toont alle openstaande transportopdrachten om deze vanuit een overzicht binnen te melden, in plaats van de QR code te scannen

Afbeeldingen
Vanuit afbeeldingen kun je foto’s uploaden vanaf je telefoon of direct maken. Via de button Product zoek je het juiste product of productverpakking erbij om de afbeelding direct als nieuwe standaard foto in te stellen.