Gebruik jij de GreenMaster app al?

We hebben de app voor je uitgebreid! Ga nog efficiënter te werk met onze app. Ontvang notificaties, voer orderregels in en check het uitleverscherm al ’s ochtends vroeg. De app is voor iedereen beschikbaar en gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Scrol verder omlaag om te downloaden!

De app werkt met gebruikersrechten. Dit betekend dat alle functionaliteiten beschikbaar in de app overeenkomen met de functionaliteiten in de backoffice.

Beschikbare functies binnen de app:

* Mijn gegevens / Notificaties
De GreenMaster app ondersteund push notificaties! Het is hier mogelijk om notificaties in te stellen voor orders (nieuw of geannuleerd) of afgenomen aanbodsbeschikbaarheid. Stel je gewenste notificaties en tijdsblokken, waarin je deze wilt ontvangen, in onder Mijn Gegevens.

* Orderinvoer
Dit is de eenvoudige versie van de orderinvoer die nu in GreenMaster zit. Veel standaardwaarden worden ingevuld na het selecteren van de relatie. De artikelcodes worden getoond. Als alles compleet is, ga naar het volgende scherm en kies het product. Vul aan met aantal, prijs of notitie en maak de order definitief.

* Orderregels vandaag
Bekijk s’ morgens voor vertrek hoeveel orderregels er op jou staan te wachten vandaag! Het orderregel overzicht toont alle uit te leveren orderregels. De orderregels komen in dezelfde groepering als het uitleverscherm naar voren. Klik op een groepering voor meer inzicht.

* Voorraadinvoer
Ga voor snelle voorraadinvoer. Als je als gebruiker inlogt voor voorraadinvoer, zie je echt alleen voorraadinvoer. Met de columnselector wordt rekening gehouden, maar sommige kolommen zoals s coderingen en kwaliteit, zijn samengevoegd in 1 kolom. Verder werkt het precies zoals je gewend bent.

* Uitleveren
De uitlevermodule is beschikbaar op aanvraag. Hierbij wordt er gewerkt met een pakbon met een QR code erop geprint. Na het scannen van de QR code, kunnen de orderregels uitgeleverd worden middels de app. Indien er gebruik gemaakt wordt van de module, zie je welke fusten gepicked moeten worden alvorens de orderregels uit te leveren. Neem contact op voor meer informatie over deze functionaliteiten!

* Rapportages
In de app zijn de opbrengstrapportages en klokrapporateges beschikbaar. De rapportages zijn makkelijk te groeperen voor een duidelijk overzicht. Het overzicht is te personaliseren. De tabel past zich aan, aan de kolommen die jij selecteert.

* Teeltprognose
Binnen de teeltprognose kun je sectielabels te printen/maken. Deze labels worden voorzien van een QR, welke gescand kan worden in de app om de teelten van die sectie te zien. Daarmee is er dus ook een sectie filter gekomen bij het planningen overzicht in de app.

Voor de transport module:
De transportmodule is een aanvullende module in GreenMaster, hiermee is het mogelijk om voorraadpartijen te verplaatsen tussen locaties.

* Binnenmelden & Transport
Scan bij binnenmelden de code van de transport opdracht. De transportopdracht verschijnt in beeld. Deze kan worden nagelopen en op aantal worden binnen gemeld. Het transportoverzicht toont alle openstaande transportopdrachten om deze vanuit een overzicht binnen te melden, in plaats van de QR code te scannen

* Afbeeldingen
Vanuit afbeeldingen kun je foto’s uploaden vanaf je telefoon of direct maken. Via de button Product zoek je het juiste product of productverpakking erbij om de afbeelding direct als nieuwe standaard foto in te stellen.