16 november 2022
Case Study

Waarom een eigen B2B webshop gebruiken in de sierteelt?

We willen allemaal onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst zijn. Daarom is een geïntegreerde B2B webshop via GreenMaster een slim idee. Helemaal in deze wereld vol digitalisering. Op dit moment wordt zelfs de omslag gemaakt naar 100% digitaal.

Voordeel voor de klant

Een eigen webshop (B2B shop) maakt het mogelijk voor je klanten om zelf te kunnen zoeken, filteren en sorteren in je aanbod. De klant kan direct bestellen en alle eigen orders in zien. Je klant ontvangt direct een orderbevestiging of EKT. De klant heeft dus alles zelf in de hand! GreenMaster zorgt ervoor dat je klant van alle gemakken is voorzien. Per ongeluk het scherm wegklikken en je klant achterlaten met een lege winkelwagen? Dat is niet mogelijk. Er verschijnt altijd een pop-up melding.

Voordeel voor jou als kweker

Wees onderscheidend met je eigen B2B webshop die direct gekoppeld is aan je voorraad en aanbod. Lever je logo aan en kleuren en wij maken de shop volledig in jullie huisstijl. Naast de snelle dienstverlening is het voor jou als kweker ook online groeien en efficiënt- en klantgericht werken. De openingstijden van je winkel, het aanbod en de prijzen zijn klant specifiek instelbaar. Met elke klant kun je dus aparte verkoop- en prijsafspraken maken voor in je webshop. Kan er besteld worden per fust, bos of misschien halve fusten en bossen? Dit is per klant of per klantgroep zelf te bepalen.

‘Veel van onze klanten zien zelfs een stijging in nieuwe klanten door het online aanbod.’

De webshop beschikt over een unieke link, je kunt dus zelf bepalen met welke klant je de link deelt en wie er bij jou online mag kopen. Door de realtime koppeling met je aanbod is er zekerheid en verkoop je niet meer dan dat je daadwerkelijk aangeboden hebt staan.

Het bijhouden van een B2B webshop lijkt veel tijd te kosten maar dat hoeft niet. Het plaatsen van nieuwe artikelen, wijzigen van prijzen of foto’s kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons aanbodsmodule. Door de shop één keer goed in te richten en de automatische koppeling is hij altijd up-to-date. Daarnaast is de webshop perfect te gebruiken via tablet en smartphone.

Er valt nog veel meer te vertellen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan onze footer en blijf op de hoogte van al onze updates over onze software.

Contact

Heb je vragen over onze geïntegreerde webshop? Misschien een goede kans voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op per email info@greenmaster.nl of bel ons team via 085-2100195.

 

 

  • Dit artikel is ge-update. Eerste versie verscheen 22-11-2021

De reacties zijn uitgeschakeld.