22 november 2021
Case Study

Waarom een eigen webshop gebruiken in de sierteelt?

We willen allemaal onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst zijn. Daarom is een geïntegreerde webshop via GreenMaster een slim idee.

Voordeel voor de klant
Een eigen webshop maakt het mogelijk voor je klanten om zelf te kunnen zoeken, filteren en sorteren in je aanbod. Ook kunnen zij direct bestellen en al hun orders in zien. Je klant ontvangt direct een orderbevestiging of EKT. De klant heeft dus alles zelf in de hand! Wij zorgen ervoor dat je klant van alle gemakken is voorzien. Per ongeluk het scherm wegklikken en je klant achterlaten met een lege winkelwagen? Dat is niet mogelijk. Er verschijnt altijd een pop-up melding met de vraag of ze zeker weten de shop te willen verlaten. Erg klantvriendelijk.

Voordeel voor jou als kweker
Wees onderscheidend met je eigen webshop die volledig in jou eigen huisstijl opgeleverd wordt en direct gekoppeld  is aan je voorraad en aanbod. Naast de snelle dienstverlening is het voor jou als kweker ook online groeien en efficiënt- en klantgericht werken. De openingstijden van je winkel, het aanbod en de prijzen zijn klantspecifiek in te stellen. Met elke klant kun je dus aparte verkoop- en prijsafspraken maken voor in je webshop.

Veel van onze klanten zien zelfs een stijging in nieuwe klanten door het online aanbod.

De webshop beschikt over een unieke link, je bepaalt dus zelf met welke klant je de link deelt en wie er bij jou online mag bestellen. Door de realtime koppeling met je aanbod heb je altijd zekerheid en verkoop je niet meer dan dat je daadwerkelijk aangeboden hebt.

Het bijhouden van een shop lijkt veel tijd te kosten maar dat hoeft niet. Het plaatsen van nieuwe artikelen, wijzigen van prijzen of foto’s kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons aanbodsmodule. Door de shop één keer goed in te richten en de automatische koppeling is hij altijd up to date. Daarnaast is de webshop perfect te gebruiken via tablet en smartphone.

Er valt nog veel meer te vertellen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan onze footer en blijf op de hoogte van al onze updates over onze software.

 

Wil je meer weten over onze geïntegreerde webshop?

Neem dan contact met ons op:
E: info@greenmaster.nl
T: 085-2100195

 

De reacties zijn uitgeschakeld.