16 november 2022
Informatie

Geïntegreerde B2B Webshop via GreenMaster: Een Slim Idee voor Snelle en Efficiënte Service

Met de voortdurende digitalisering is het belangrijker dan ooit om je klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Een geïntegreerde B2B webshop via GreenMaster biedt hiervoor de perfecte oplossing. Deze webshop stelt je in staat om je klanten zelf te laten zoeken, filteren en sorteren in je aanbod, waardoor ze direct kunnen bestellen en hun eigen orders kunnen bekijken. Met GreenMaster heeft je klant alles zelf in de hand. En dat is nog niet alles!

Voordeel voor de klant

Met een eigen webshop (B2B shop) kunnen je klanten gemakkelijk navigeren door je assortiment. Ze kunnen zoeken, filteren en sorteren op basis van hun specifieke wensen en behoeften. Door direct te kunnen bestellen en hun eigen orders in te zien, hebben ze volledige controle over het bestelproces. Daarnaast ontvangt je klant direct een orderbevestiging of EKT, wat zorgt voor extra duidelijkheid en efficiëntie. Zelfs als je per ongeluk het scherm wegklikt, zal er altijd een pop-up melding verschijnen zodat je klant nooit met een lege winkelwagen achterblijft.

Voordeel voor jou als kweker

Met een geïntegreerde B2B webshop die rechtstreeks gekoppeld is aan je voorraad en aanbod kun je je als kweker onderscheiden van de concurrentie. Door je logo en kleuren aan te leveren, wordt de webshop volledig in jullie huisstijl opgemaakt. Naast het bieden van snelle dienstverlening, stelt GreenMaster je in staat om online te groeien en op een efficiënte en klantgerichte manier te werken.

Met behulp van de geïntegreerde webshop kun je specifieke openingstijden, prijzen en aanbodinstellingen per klantconfigureren. Dit betekent dat je aparte verkoop- en prijsafspraken kunt maken voor elke klant of klantgroep in je webshop. Of het nu gaat om het bestellen per fust, bos of halve fusten en bossen, je bepaalt zelf hoe je deze opties aanbiedt aan je klanten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veel van onze klanten zien zelfs een stijging in nieuwe klanten door ons uitgebreide online aanbod. Met een unieke link voor elke klant, kun je zelf bepalen met wie je de link deelt en wie er bij jou online mag kopen. Dankzij de realtime koppeling met je voorraad heb je altijd zekerheid en verkoop je nooit meer dan wat je daadwerkelijk beschikbaar hebt.

GreenMaster webshop

Eenvoudig Beheer en Altijd Up-to-date

Het bijhouden van een B2B webshop lijkt misschien tijdrovend, maar met GreenMaster is dit absoluut niet het geval. Het plaatsen van nieuwe artikelen, het wijzigen van prijzen of foto’s kan eenvoudig worden aangepast via ons gebruiksvriendelijke aanbodsmodule. Eenmalig je shop goed inrichten en de automatische koppeling doet de rest. Zo blijft je webshop altijd up-to-date. Bovendien is onze webshop perfect toegankelijk via tablet en smartphone, zodat je altijd en overal je klanten kunt bedienen.

Er valt nog veel meer te ontdekken! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan onze website en blijf op de hoogte van al onze updates over onze software. Geef je B2B webshop een boost met GreenMaster en bied je klanten een geïntegreerde en gemakkelijke winkelervaring!

Contact

Heb je vragen over onze geïntegreerde webshop? Misschien een goede kans voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op per email info@greenmaster.nl of bel ons team via 085-2100195.

  • Dit artikel is ge-update. Eerste versie verscheen 21-09-2023

De reacties zijn uitgeschakeld.