GreenMaster voor bloemenkwekers

GreenMaster omvat alles wat je nodig hebt om complete verkoop en orderafhandeling te regelen. Alle afzetkanalen zijn in GreenMaster gekoppeld aan dezelfde voorraad. Alle beschikbare marktplaatsen en koppelingen zijn eenvoudig aan te sturen. Voor elke vraag over onze software kun je bij ons terecht, ook met nieuwe ideeën.

Een greep uit onze klanten

 • GreenMaster is voor ons een grote stap voorwaarts. Vooral de webshop-applicatie brengt ons dagelijks veel bestellingen. Hierdoor zijn wij in staat snel en digitaal onze handel te doen. Uiteraard gebruiken we GreenMaster ook om onze veilingbrieven mee te maken. Dit gaat mede dankzij de sjablonen zeer eenvoudig. Niet geheel onbelangrijk is jullie support met Mo, Maikel en Joep. Deze mannen zorgen ervoor dat wij onze klanten snel en adequaat van een antwoord kunnen voorzien.
 • 'GreenMaster geeft ons een stukje vrijheid. Het is een flexibel programma zonder poespas! Goed werkend, eenvoudig en betrouwbaar. Betrouwbaarheid is belangrijk, het is een stukje kern van ons bedrijf.'
  Read more
 • 'Het doet wat je ervan verwacht, het zorgt dat de koelcel leeg blijft! Aanbieden zoals de klant het graag wil; VMP, zelf handmatig, of misschien via Floriday. Met meerdere uitlevermomenten, en klantspecifieke prijsgroepen. De orders komen overzichtelijk in het uitleverscherm, gevolgd door de juiste afleverbonnen en/of stickers. Maar ook een klokbrief rolt er zo uit. Loopt er iets stroef? Ze zijn in staat dit hobbeltje weer glad te strijken. Top!
  Read more
 • 20% – 25% van onze verkopen verlopen via de geïntegreerde webshop van GreenMaster. Een groot voordeel voor ons, is dat onze klanten er geen abonnement, app of software voor moeten downloaden. Het is toegankelijk, klanten kunnen met 1 klik op de knop bestellen. Het werkt efficiënt, we kunnen direct ons volledige aanbod laten zien, alles staat in het systeem en we besparen veel tijd.
  Read more
 • Alles wat we nodig hebben van voorraad, orders, klok tot rapportage overzichtelijk in 1 programma. Probeer dat maar eens zo te maken dat iedereen na een korte uitleg direct hiermee aan de slag kan. Dat is GreenMaster gelukt!
  Read more
 • Puur door de eenvoud van de applicatie werd mijn interesse gewekt. Voor mij moet een systeem makkelijk uit te leggen zijn aan een collega, en dat is het ook.
  Read more
 • Ik voer nu één keer per dag ons aanbod in en GreenMaster houdt vervolgens de bestellingen bij en past het aanbod ook automatisch aan op de verschillende aanbodsbanken. Hierdoor hebben mijn klanten en ik altijd direct inzicht in de actuele beschikbaarheid. Dankzij GreenMaster hoef ik niet bij iedere verkoop handmatig mijn aanbod bij te werken op FloraMondo, 3-0 en andere digitale marktplaatsen. Dit bespaart mij al snel 1,5 uur per dag!
  Read more
 • Met GreenMaster is ons aanbod 24/7 zichtbaar bij onze klanten en verkopen we nooit meer dan de beschikbaarheid. Doordat orders digitaal verwerkt worden is onze verkoop veel efficiënter geworden.
 • Met GreenMaster is ons aanbod 24/7 zichtbaar bij onze klanten en verkopen we nooit meer dan de beschikbaarheid. Doordat orders digitaal verwerkt worden is onze verkoop veel efficiënter geworden.