17 november 2022
Informatie

Klaar voor Direct Uitleveren via Floriday API

De berichtgevingen zijn jullie vast niet ontgaan. De Connect-EAB bij Royal FloraHolland wordt uitgefaseerd. Om voor onze klanten hier klaar voor te zijn, heeft GreenMaster het direct uitleveren via de Floriday API geïmplementeerd. Het proces is bijna afgerond, grootste deel van de klanten zijn al volledig over naar deze nieuwe uitlevermethode!  

Fotobron: Floriday

De voordelen van Floriday API

De huidige EAB techniek is verouderd, daarom zijn wij voorstanders van deze nieuwe techniek om af te rekenen. Door afscheid te nemen van de oude EAB techniek en over te stappen naar de Floriday API voor het afrekenen van orders is het mogelijk om nieuwe functionaliteiten te ondersteunen:

  • De E-Wallet: Een nieuwe betaalwijze op Floriday. De koper stort geld op zijn e-wallet en kan via deze weg aankopen doen. Hierdoor is het mogelijk om aan nieuwe kopers te kunnen verkopen.
  • Directe krediet controle vooraf
  • Het biedt nieuwe mogelijkheden voor de toekomst

De Connect-EAB is niet bestendig voor toekomstige ontwikkelingen die nodig zijn in het digitaal zaken doen. In de loop van 2023 wordt een tarief geheven op de Connect-EAB. Lees er meer over in dit artikel van RFH  → klik hier. GreenMaster wil dit jaar nog de EAB uitfaseren voor al onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat alle kwekers al over zijn voordat deze tarifering ingesteld gaat worden. 


Wijzigingen in ons systeem

GreenMaster probeert zo min mogelijk aan te passen aan de huidige vorm. Voor het aanbieden en verkopen binnen GreenMaster (bijvoorbeeld via Webshop en VMP) heeft deze nieuwe uitlevermethode geen gevolgen.


Nieuwe techniek

Alles voor deze uitlevermethode is in werking gesteld. We streven er naar al onze klanten voor het eind van het jaar overgezet te hebben. We kijken hier dan ook hoopvol naar uit. 

Bekijk op de website van Floriday meer informatie over de directe levering via Floriday
KLIK HIER

De reacties zijn uitgeschakeld.