30 december 2021
Blog

Hoogtepunten van GreenMaster in 2021

2021 is weer voorbij gevlogen. Helaas heeft corona ons nog niet losgelaten, maar hebben wij ondanks dat met elkaar voor een mooi jaar gezorgd. Ook dit jaar heeft GreenMaster weer nieuwe klanten mogen verwelkomen, onze functionaliteiten kunnen uitbreiden en zijn wij verhuisd van Nieuwveen naar de Kwakel.

Verhuisd en nieuwe website
Onze vestiging in Nieuwveen werd te klein. Samen met onze partner FinMaster zijn wij in mei verhuisd naar de bovenste verdieping van de Voorling 170 in De Kwakel. Naast de verhuizing heeft ook onze website een opfrisbeurt gekregen. Zo is er op onze website meer informatie te vinden en hebben wij een functionaliteitentabel gemaakt. In deze tabel zie je in één oogopslag wat GreenMaster te bieden heeft. Bekijk hem hier. Dit jaar kregen we gelukkig weer de kans om langs te gaan bij onze klanten. Op onze blog kun je twee bezoeken terug vinden in een case study.

Kantoor in de Kwakel

Plantenkwekers sluiten zich aan
Ook hebben dit jaar de eerste plantenkwekers zich aangesloten bij GreenMaster. Met de plantenkwekers van het eerst uur hebben we veel samengewerkt en informatie gewonnen over de verschillen tussen de bloemen en plantenwereld. Met trots kunnen we delen dat dit is geslaagd en kijken we uit naar meer nieuwe samenwerkingen in de plantenwereld.

Bloemenkwekers en ontwikkelingen
Dit jaar hebben we ook nieuwe bloemenkwekers kunnen aansluiten bij ons. Door input van onze klanten hebben we mooie aanpassingen kunnen doorvoeren op huidige functionaliteiten en hebben we ook nieuwe kunnen ontwikkelen. Zo zijn wij begin 2021 druk geweest met de Floriday koppeling. Deze koppeling is volledig geïntegreerd in GreenMaster. Ook zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe modules, hier vertellen wij in het nieuwe jaar graag meer over.

Een mooi vooruitzicht voor 2022!

GreenMaster wenst iedereen een gezond en succesvol 2022! 

Lelies bij Qualily

De reacties zijn uitgeschakeld.