22 december 2022
Blog

Dit was 2022.. wat is er allemaal gebeurd?

Het jaar is weer voorbij gevlogen. We hebben nieuwe bloemen- en plantenkwekers mogen aansluiten, we kwamen voor nieuwe uitdagingen te staan en werkte aan nieuwe en bestaande modules. 2022 was ook een roerig jaar voor vele van ons, terugdenkend aan eind februari, toen de oorlog uitbrak in Oekraïne. Het heeft gezorgd voor de huidige gas- en energiecrisis waar vele de gevolgen van ondervinden.

Wij hopen voor allen van jullie dat 2023 meer vreugde mag brengen met nieuwe mogelijkheden, hoop en positiviteit.

9 Knots Solutions team

Ons jaar

In 2022 ontwikkelde we o.a. een nieuw, overzichtelijk rapportagescherm. Met een simpele klik op de knop kun je direct je gewenste rapportage bekijken. Ook werkte we aan het Termijnorder Regeloverzicht, voegde we een nieuwe optie in klokinvoer toe, werd de kolomselector op meerdere plekken toegevoegd en maakte we in oktober bekend klaar te zijn voor het Direct uitleveren via de Floriday API koppelingen. 

Storm & openingsfeest

We kunnen er niet om heen. In februari hield storm Eunice huis in ons kantoor. We verhuisde voor een half jaar terug naar ons ‘oude’ kantoorpand in Nieuwveen. Augustus keerde we terug en besloten we dat het tijd werd voor een officieel openingsfeest. Een geslaagde avond waarbij we jullie hebben mogen ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje. Dank voor jullie aanwezigheid en support.

Bedankt!

Graag bedanken we je voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor je klaar!

Hele fijne dagen gewenst en een goed jaaruiteinde!
Team GreenMaster

De reacties zijn uitgeschakeld.