19 september 2019
Case Study

Dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Anthogether

Anthogether is een coöperatie die bestaat uit 4 telers. Sinds 2011 hebben Klaas van der Spek, Jeanet van Adrichem en Marco Oosterom hun krachten gebundeld. In 2019 is ook Jens Kool toegetreden tot de coöperatie. Samen hebben ze ruim 13,5 hectare en ruim 60 soorten anthuriums, goed voor ongeveer één derde van de totale binnenlandse anthurium productie.

Marco: “GreenMaster helpt ons ook bij het aanbieden van maatwerk aan onze klanten ten aanzien van de verpakkingen en het assortiment”

De overstap

Marco vertelt; “We zijn de coöperatie gestart zodat we een breder assortiment en een groter volume aan onze klanten kunnen aanbieden. Om nog meer mee te gaan in de wensen van onze klanten hebben we in mei 2019 gekozen om over te stappen op GreenMaster.

“Tegenwoordig vragen onze klanten om langere openingstijden en kortere levertijden. Om hen daarin tegemoet te komen hebben wij ervoor gekozen om onze producten aan te bieden via de GreenMaster webshop. Ons aanbod in alle denkbare verpakkingen. Onze speciale mixen en concepten worden gekoppeld aan diverse webshops. Hierdoor is voor onze klanten 22 uur per dag onze voorraad beschikbaar. Onze klanten kunnen nu kopen wanneer het hun uitkomt, en vóór 6:00 uur besteld is nog dezelfde dag ophalen of geleverd.”

“GreenMaster helpt ons ook bij het aanbieden van maatwerk aan onze klanten ten aanzien van de verpakkingen en het assortiment. Hierbij wordt de wens om klantspecifieke aanbiedingen te kunnen verzorgen vervuld. Uiteindelijk willen we onze klanten volledig gaan ontzorgen door bijvoorbeeld ook klantspecifieke barcodes aan te bieden. De klant profiteert dan van een grote tijdwinst door een kant en klaar product bij ons af te nemen.” vervolgt Marco.

De voorraadinvoermodule

De voorraadinvoermodule is voor Anthogether erg belangrijk. Via de voorraadinvoermodule is het mogelijk om 1 gestroomlijnde logistieke stroom vanuit de 4 kwekerijen te organiseren. De producten die gereed zijn worden voorzien van een sticker. Hierop is te zien wat er zich in de doos bevindt: soort, aantal, lengte, maar ook door wie de doos is verwerkt. Hierdoor is iedere doos uniek en altijd te herleiden. Elke doos wordt ook direct aan de actuele voorraad toegevoegd.

Anthogether heeft, net als GreenMaster, de kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Zo vertelt Jeanette van Adrichem “Bij ons worden elke maand de bloemen op houdbaarheid getest en worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd op de ingepakte dozen door een keur team”. GreenMaster levert op hun beurt kwaliteit door een complete en stabiele applicatie beschikbaar te stellen en dienstverlening op maat aan de klant aan te bieden.

Vanaf heden kunnen alle klanten van Anthogether via de GreenMaster webshop hun bestellingen plaatsen en 22 uur per dag het actuele aanbod van de complete voorraad van Anthogether inzien.

Meer informatie:

Anthogether
Marco Oosterom
06-51002513

Klaas van der Spek
06-53577031

www.Anthogether.nl
GreenMaster is een product van 9 Knots Solutions B.V.

De reacties zijn uitgeschakeld.