4 februari 2020
Case Study

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk – Bredefleur

Levi Evers, Bredefleur, over GreenMaster

Doordat directe stromen groeien wordt de noodzaak om te professionaliseren groter. We zagen de stap met GreenMaster daarin het meest zitten omdat zij een systeem hebben dat eenvoudig in elkaar steekt en gebruiksvriendelijk is. Bovendien is het web-based, wat naar mijn idee een groot voordeel is.

Sinds een paar maanden werkt Bredefleur met GreenMaster, de online applicatie voor sierteeltverkopen van 9Knots Solutions. En Levi Evers, een van de drie gebroeders die samen met vader en oprichter Piet Evers aan het roer staat van de onderneming, is er goed over te spreken.

Voorheen werkten we met twee systemen. Eén werkte puur voor het EAB-verhaal, onze connectie met de veiling dus, en de ander was voor VMP koppelingen, het geheel aan koppelingen vanuit onze voorraad met die van onze klanten. Dat is een prachtige ontwikkeling maar het koppelen van een nieuwe klant bracht in de praktijk toch altijd weer gepuzzel met zich mee. In GreenMaster zijn beide systemen in 1 systeem samengebracht en is het maken van koppelingen veel efficiënter en gebruiksvriendelijker. Bovendien zit er een mooi CRM pakket in, waarmee we de administratie m.b.t. onze klanten makkelijk up to date te houden.

“Wij zijn primair een productiebedrijf en productie draait om efficiëntie”

Bredefleur is een van de allergrootste lelieproducent die ons land rijk is en natuurlijk hebben zij ook te stellen met de steeds grotere fragmentatie van de handel. “Vroeger was het wat dat betreft eenvoudiger, je had een paar grote orders, een aantal dikke stromen, je werkte vanuit de tuin. Dat was makkelijk te organiseren. Maar nu is die dikke stroom niet dik meer, die is enorm fijnmazig geworden, er lopen weet ik veel hoeveel lijnen van en naar allerlei voorraden, en om dat zelf goed bij te houden is erg ingewikkeld geworden. Toch zijn wij primair een productiebedrijf en productie draait om efficiëntie. Een overzichtelijk systeem is daarom absoluut een must.

Een laatste factor die Levi deed kiezen voor GreenMaster is het feit dat hij met het bedrijf een goeie klik had. “Dat is belangrijk, want zeker op het gebied van digitalisering volgen de ontwikkelingen zich snel op. Wil je morgen weer een stap zetten, dan moet je het vertrouwen hebben dat zij daar in mee kunnen. Omdat ze een nieuw systeem gebouwd hebben en niet voortborduren op oude software, zullen nieuwe features makkelijker in te passen zijn en is dit pakket naar mijn idee robuust.

Voor meer informatie:
Bredefleur
Bredeweg 40
2752 AA Moerkapelle
T: +31 (0)79-5931717
E: info@bredefleur.nl 
www.bredefleur.nl

GreenMaster is een product van 9 Knots Solutions B.V.

De reacties zijn uitgeschakeld.