Koppel verkoopkanalen

 Directe koppelingen via VMP
en de bekende marktplaatsen
 Geïntegreerde webshop
 Zelf in controle

1 +

Eenvoudig beheer van je aanbod

GreenMaster verzorgt een omgeving waarin je gemakkelijk je complete werkproces van verkoop tot uitleveren kan bijhouden

2 =

Gemakkelijke verkoop

 Bespaar tijd
Afrekenen via FloraHolland, Plantion,
 Ai2 of op factuur
 Uitgebreide rapportagemogelijkheden

3

De makkelijkste verkoopapplicatie voor de sierteeltsector

GreenMaster biedt alles voor de sierteelt verkoop, het publiceren van aanbod een geïntegreerde webshop en het eenvoudig kunnen aanmaken van klokpartijen. Alles vanuit 1 applicatie, er is geen losstaand EAB pakket meer nodig.

Eenvoudig in gebruik

GreenMaster is zeer intuïtief ingesteld, hierdoor kost het nauwelijks tijd om gewend te raken aan het gebruik van GreenMaster. Dit maakt het extra makkelijk om taken over te dragen!

.ysdb_acf_image_tekst

GreenMaster is compleet

GreenMaster omvat alles wat je nodig hebt om de complete verkoop en orderafhandeling te regelen. Ook het versturen van EKT en EAB berichten is geïntegreerd dus extra tools zijn hiervoor niet meer nodig.

Werken vanuit 1 voorraad!

Alle afzetkanalen zijn in GreenMaster gekoppeld aan dezelfde voorraad, hierdoor is het niet meer mogelijk om meer te verkopen dan je hebt aangeboden. Alle directe koppelingen, marktplaatsen en ook de webshop zijn realtime gekoppeld.

Bespaar tijd en moeite

FloraMondo, FloraXchange, BlueRoots, New Green Market en directe koppelingen via VMP. Vanuit GreenMaster kun je alle beschikbare marktplaatsen en koppelingen eenvoudig aansturen . Binnen enkele minuten is je aanbod gepubliceerd en kan er worden besteld.

  • “Doordat directe stromen groeien wordt de noodzaak om te professionaliseren groter. We zagen de stap met GreenMaster daarin het meest zitten omdat zij een systeem hebben dat eenvoudig in elkaar steekt en gebruiksvriendelijk is. Bovendien is het web-based, wat naar mijn idee een groot voordeel is.”
    Read more
  • “Puur door de eenvoud van de applicatie werd mijn interesse gewekt. Voor mij moet een systeem makkelijk uit te leggen zijn aan een collega, en dat is het ook.”
    Read more
  • “Ik voer nu één keer per dag ons aanbod in en GreenMaster houdt vervolgens de bestellingen bij en past het aanbod ook automatisch aan op de verschillende aanbodsbanken. Hierdoor hebben mijn klanten en ik altijd direct inzicht in de actuele beschikbaarheid. Dankzij GreenMaster hoef ik niet bij iedere verkoop handmatig mijn aanbod bij te werken op FloraMondo, 3-0 en andere digitale marktplaatsen. Dit bespaart mij al snel 1,5 uur per dag!”
    Read more
  • “Met GreenMaster is ons aanbod 24/7 zichtbaar bij onze klanten en verkopen we nooit meer dan de beschikbaarheid. Doordat orders digitaal verwerkt worden is onze verkoop veel efficiënter geworden”