Floriday is een innovatieve online marktplaats die speciaal is ontworpen voor de Nederlandse tuinbouwsector. Het biedt mogelijkheden en functionaliteiten om kopers en verkopers binnen de sector met elkaar te verbinden.

Met dit platform kunnen kwekers hun producten op een efficiënte manier presenteren en verkopen aan potentiële kopers, zoals bloemisten, tuincentra en groothandels. Het platform maakt het ook mogelijk om de afhandeling van orders en betalingen volledig digitaal te regelen.

floriday

Wat doet Floriday?

Het platform biedt tools voor het beheren van assortimenten, het plaatsen van bestellingen en het volgen van leveringen. Daarnaast kunnen gebruikers ook statistieken en analyses bekijken om inzicht te krijgen in hun bedrijfsprestaties.

Samenwerking met GreenMaster

GreenMaster is de koppeling aangegaan. Deze koppeling maakt het mogelijk om jouw aanbod te presenteren op de marktplaats van Floriday, te verkopen en af te rekenen.

Wil je meer informatie over deze samenwerking? Neem gerust contact met op met ons supportteam. Dit kan telefonisch of per mail: 085 – 2100195 of support@9knots.nl dan beantwoorden we je vragen graag. Voor meer informatie kun je ook de website van het platform benaderen. Klik hier!