Case-studie Floriday

Als het aan Royal FloraHolland ligt, vindt per 1 januari 2021 alle handel volledig digitaal plaats op Floriday. Dat zorgt niet alleen binnen de eigen gelederen, maar ook bij kopers en kwekers voor uitdagingen. Eigen systemen, andere betaaldiensten en andere marktplaatsen moeten gekoppeld worden en alle binnenkomende orders, of dat nu telefonisch of per mail, via WhatsApp of over de fax is, moeten erin verwerkt worden.

Lees verder

Case-studie Anthogether

Anthogether wil meer voor haar klanten en kiest voor GreenMaster.

Anthogether is een coöperatie die bestaat uit 4 telers. Sinds 2011 hebben Klaas van der Spek, Jeanet van Adrichem en Marco Oosterom hun krachten gebundeld. In 2019 is ook Jens Kool toegetreden tot de coöperatie. Samen hebben ze ruim 13,5 hectare en ruim 60 soorten anthuriums, goed voor ongeveer één derde van de totale binnenlandse anthurium productie.

Lees verder

Case studie - Akerboom Freesia

Ooit zal ieder bedrijf actief in de sierteelt er aan moeten geloven: Digitaliseren.
Kwekers willen een allesomvattend systeem wat enerzijds gemakkelijk in gebruik is en anderzijds niet te veel kosten met zich meebrengt.
Akerboom Freesia was op zoek naar een systeem waarbij ze mede haar eigen klanten konden bedienen en het gebruik van de welbekende tijdrovende Excellijsten achter zich konden laten.

Lees verder