Case-studie Bredefleur

Levi Evers, Bredefleur, over GreenMaster

“Een overzichtelijk systeem is een absolute must”

“Doordat directe stromen groeien wordt de noodzaak om te professionaliseren groter. We zagen de stap met GreenMaster daarin het meest zitten omdat zij een systeem hebben dat eenvoudig in elkaar steekt en gebruiksvriendelijk is. Bovendien is het web-based, wat naar mijn idee een groot voordeel is.”

 

Lees verder

Case-studie Anthogether

Anthogether wil meer voor haar klanten en kiest voor GreenMaster.

Anthogether is een coöperatie die bestaat uit 4 telers. Sinds 2011 hebben Klaas van der Spek, Jeanet van Adrichem en Marco Oosterom hun krachten gebundeld. In 2019 is ook Jens Kool toegetreden tot de coöperatie. Samen hebben ze ruim 13,5 hectare en ruim 60 soorten anthuriums, goed voor ongeveer één derde van de totale binnenlandse anthurium productie.

Lees verder

Case studie - QuaLily

“Een vraag gestuurde markt vraagt om klant specifiek en flexibel aanbod” aldus Raymond Vijverberg van Qualily B.V. en lid van de stuurgroep Floriday.

De keuze om steeds meer op de vraag van de klant te leveren en minder via de klok zorgt bij Qualily voor een stabielere afzet en verbeterde continuïteit. Raymond is niet onbekend op het gebied van digitalisering. Als lid van de stuurgroep van Floriday kan hij de ontwikkelingen nauw in de gaten houden en weet hij precies wat er speelt. Om in de toekomst op deze groei strategisch voorbereid te zijn heeft Qualily afgelopen zomer toch voor GreenMaster gekozen. Directe (klant specifieke) koppelingen, compleet inzicht en een breed assortiment aan kunnen bieden waren de belangrijkste vereisten voor een nieuw systeem.

Lees verder

Case studie - Akerboom Freesia

Ooit zal ieder bedrijf actief in de sierteelt er aan moeten geloven: Digitaliseren.
Kwekers willen een allesomvattend systeem wat enerzijds gemakkelijk in gebruik is en anderzijds niet te veel kosten met zich meebrengt.
Akerboom Freesia was op zoek naar een systeem waarbij ze mede haar eigen klanten konden bedienen en het gebruik van de welbekende tijdrovende Excellijsten achter zich konden laten.

Lees verder

Case studie - Divine Flowers

De sierteelt moet gaan digitaliseren en dat klinkt makkelijker dan het lijkt. De keuze voor een digitale oplossing is vaak niet eenvoudig. Welk programma past bij mij, wat kan ik er in de toekomst mee, hoe snel kan ik er mee werken en hoeveel gaat dat mij allemaal kosten? Allemaal vragen waar vele ondernemers in de sierteelt graag een antwoord op willen hebben.

Lees verder